Backup uw server systemstate.
Geplaatst door Ron Randasche op 30 August 2008 11:00 AM
Voor het restoren van een server en/of Exchange omgeving is het belangrijk dat u naast uw gebruikelijke data ook een back-up maakt van de Systemstate.

De System State Data omvat alle boot- en systeembestanden, alle bestanden beschermd door Windows File Protection, de registry, alle gegevens over configuratie en de Component Services. U kunt niet kiezen welke individuele stukken er gekopieerd worden.
Het grootste deel van deze back-up bestaat uit systeembeschermde bestanden (tot 200 MB) die alleen veranderen als u een service pack uitvoert of het besturingssysteem aanpast. Als u de System State herstelt, worden eerst de bootfiles teruggeplaatst, en als laatste wordt de registry overschreven.
Ook de locaties kunt u om duidelijke redenen niet selecteren.

Ons advies is om een aparte backuptaak aan te maken die wekelijks een backup maakt van de System State. Kies dan voor een Differential (Delta) Backup.

Voor meer informatie over het maken van een backup of het restoren van de systemstate verwijzen wij u naar de handleiding (hoofdstuk 13).
Klik hier voor de handleiding.
(441 stem(men))