Retentie periode (hoe lang kan ik terug?)
Geplaatst door Ron Randasche op 30 August 2008 11:52 AM
We zien dat onze meeste klanten (bewust of onbewust) kiezen voor een relatief korte retentie periode van 7 dagen.
Dit betekent dat u bij gewijzigde of gewiste bestanden u deze tot 7 dagen dagen terug kunt halen.

divinetOBM heeft echter uitgebreide mogelijkheden om wekelijks, maandelijks en/of jaarlijks een kopie te bewaren van al uw gegevens. Dit kost relatief weinig ruimte omdat alleen de gewijzigde gegevens apart worden bewaard.

Voor meer informatie over het aanpassen van de retentie periode verwijzen wij u naar de handleiding (hoofdstuk 5.12)
Klik hier voor de handleiding.
(559 stem(men))