Kennisbank: Hosted Exchange
Public Folders Mail enable
Geplaatst door Ron Randasche op 11 February 2011 12:36 PM
Het is mogelijk om onder de publieke mappen, mappen aan te maken, die e-mail kunnen ontvangen voor algemene toegang.
Maak eerst de map aan onder de publieke mappen.
In het control panel is deze map na ongeveer 10 minuten zichtbaar. Hier komt nu een button mail-enable beschikbaar.
Als u dit selecteert, kunt u een e-mail adres aan een map koppelen. Het kan 1 uur duren voordat dit actief is. Alle e-mail die dan naar dit adres wordt gestuurd, komt automatisch terecht in deze publieke map.
(295 stem(men))