Instellen Auto-Reply/Automatisch antwoord
Geplaatst door Ron Randasche op 01 October 2015 01:31 PM

Een autoreply is een robot die automatisch een e-mailbericht terug stuurt aan de afzender. Je bepaalt zelf de tekst van het e-mailbericht dat je terug wilt sturen. Een autoreply is bijvoorbeeld erg handig als je op vakantie bent.

Let op: Elke afzender zal dit bericht slechts één keer ontvangen.

Let op: Als mail forwarding geactiveerd is en er geen kopieen worden bewaard van doorgestuurde email, zullen er geen auto-replies worden gestuurd.

1. Login in op https://email.divinet.nl
  2. Gebruik uw mailboxaccount (evt aliassen worden niet geaccepteerd.)
  3. Klik op de Settings link. Deze bevindt zicht rechtsboven in de hoek van het webmail venster.
  4. Klik in de linker kolom op Incoming Email.
  5. Klik op de tab: Auto-Reply.
  6. Schakel auto-reply aan of uit.
  7. Als u de Status heeft ingeschakeld, kunt u het bericht naar wens aanpassen.
  8. Als u de auto-reply alleen maar wenst te versturen gedurende een bepaalde periode, selecteer dan: Enable only during the following time frame, en kies dan de start en eind datum en tijd.
  9. Vergeet niet op de Save knop te klikken.