RSS feed
Nieuws
Mar
1
Nieuwe Algemene Voorwaarden divinet.nl 01-03-2012
Geplaatst door Ron Randasche op 01 March 2012 02:01 PM

De Algemene Voorwaarden van divinet.nl worden gewijzigd. De nieuwe Algemene Voorwaarden treden in werking op 1 maart 2012. Voor bestaande klanten gelden de nieuwe Algemene Voorwaarden vanaf 1 april 2012.

Deze wijziging is nodig vanwege de ontwikkelingen in de regelgeving op het gebied van internetgerelateerde diensten en i.v.m de wet van dam. De nieuwe Algemene Voorwaarden zijn opgesteld door de vereniging ISPConnect Nederland.


De nieuwe Algemene Voorwaarden vindt u op onze website: www.divinet.nl


Meer lezen »Sep
22
Lancering divinet KPN WoK
Geplaatst door Ron Randasche op 22 September 2011 03:01 PM
Eerder dit jaar introduceerde divinet.nl samen met BBned de SDSL.bis dienst.

Nu introduceert divinet.nl samen met KPN de WoK dienst (WEAS over Koper). De diensten zijn technisch zeer vergelijkbaar. In de gebieden waar beiden leverbaar zijn kunt u nu de onderliggende Telco van uw voorkeur kiezen.

Met de WoK dienst krijgt u meer landelijke beschikbaarheid en kunt u genieten van scherpe tarieven.

Wat is WoK?

WoK is de nieuwe dienst van KPN. Met WoK is het mogelijk om, over koper, symmetrische snelheden tot 20Mb te realiseren. Ideaal te gebruiken wanneer er op de klantlocatie geen glasvezel beschikbaar is.

WoK maakt gebruik van één of meerdere koperparen vanaf de wijkcentrale tot aan de klant locatie. De uiteindelijke snelheid is afhankelijk van het aantal koperparen, de kwaliteit van het koper en de afstand tot de wijkcentrale.

Wanneer WoK?

Wanneer u behoefte heeft aan meer bandbreedte of een snellere verbinding maar glasvezel is op uw locatie nog niet beschikbaar. WoK kan dan een uitstekend alternatief bieden.

Klik hier voor meer informatie en tarieven.


Meer lezen »Oct
13
Pinnen over internet met divinet adsl
Geplaatst door Ron Randasche op 13 October 2009 05:22 PM

De adsl lijnen van divinet.nl zijn recentelijk door Currence gecertificeerd voor de afhandeling van PIN-betalingsverkeer. Het certificaat is door Currence afgegeven omdat het netwerk en werkwijzen (procedures) na uitgebreide testen, uitgevoerd door TNO, geheel geschikt is bevonden voor de afhandeling van betalingsverkeer in de vorm van PIN en CHIPknip.

Pinnen over IP (PoIP)
Omdat u binnenkort waarschijnlijk nieuwe PIN apparatuur dient aan te schaffen is dit het ideale moment om om te schakelen naar Pinnen over internet (ook wel PoIP genoemd).
divinet.nl biedt u een professionele PIN oplossing tegen lage kosten. divinet.nl PoIP Service kan besteld worden op alle (nieuwe en bestaande) divinet.nl connectivity diensten waar een garantie op zit van minimaal 'Next Business Day'.

Voor een vast bedrag per maand per lijn wordt deze service aangeboden, u koopt uw eigen pin apparatuur voor uw PIN transacties. U betaalt geen start- of transactiekosten meer. Tevens kan uw aparte telefoonlijn voor Pin vaak vervallen.

Wat hebt u nodig:

  • Een divinet.nl DSL lijn (Service Level Next Business Day
  • Een contract met uw bank om de PIN transacties te verwerken (niet via divinet.nl af te sluiten)
  • Een PIN-betaalautomaat voor Pinnen over IP, deze dient EMV gereed te zijn (niet via divinet.nl te bestellen)

Wat kost PoIP?
Als u een divinet.nl adsl verbinding heeft zonder garantie, dient deze te worden uitgebreid naar een garantieniveau Next Business Day. De kosten hiervoor zijn 16.81 per maand. Het voordeel is dan meteen dat in het geval uw internetverbinding niet meer werkt, u de garantie heeft dat deze uiterlijk de volgende werkdag weer werkt. Voor meer informatie hierover kunt u dit document downloaden.

Daarnaast betaalt u slechts 10,00 per maand per PoIP aansluiting. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Vragen?

In geval u vragen heeft over het nieuwe PoIP assortiment, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales of een e-mail sturen naar sales@divinet.nl.


Meer lezen »May
13
Wachtwoord eisen Advanced Webmail zijn veranderd
Geplaatst door Ron Randasche op 13 May 2009 05:17 PM

Deze nieuwe eisen zijn voorlopig alleen van kracht voor admin gebruikers als ze een mailbox willen toevoegen of aanpassen.
Alle wachtwoorden hebben nu de volgende vereisten:

  • Het mag niet zijn "password"
  • De domeinnaam mag er niet in voorkomen
  • De gebruikersnaam mag er niet in voorkomen
  • Er mag geen numeriek deel in voorkomen van meer dan 3 karakters
  • Moet minimaal 6 karakters zijn

divinet heeft deze aanpassingen ingevoerd in een poging het aantal hack-able accounts te minimaliseren. Zonder deze aanpassingen kan het voor spammers eenvoudig zijn om een account te hacken en vanuit uw adres e-mail te versturen.

Later dit jaar  zullen we deze wijzigingen ook doorvoeren voor alle gebruikers van Advanced Webmail.


Meer lezen »Jan
23
Wijziging algemene voorwaarden .be domeinnamen
Geplaatst door Ron Randasche op 23 January 2009 12:33 PM

Zoals u zal merken, bevat de nieuwe versie van de algemene voorwaarden een belangrijke inhoudelijke wijziging, met name, de volledige terugbetaling door DNS BE van de procedurekosten van de alternatieve geschillenregeling (ADR) aan de klager die in het gelijk wordt gesteld.

Tegelijkertijd wordt de regel ingevoerd dat DNS BE de terugbetaalde kosten integraal terug zal vorderen van de vroegere houder die zijn domeinnaam heeft moeten afstaan.
De overige wijzigingen zijn eerder juridisch-technisch van aard en hebben geen grote inhoudelijke impact.

De algemene voorwaarden zijn van toepassing voor alle .BE domeinnaamhouders. De nieuwe versie van de voorwaarden (versie 4.2) zal op 15 februari 2009 van kracht worden.

U vindt de nieuwe versie van de algemene voorwaarden hier.


Meer lezen »