RSS feed
Nieuws
Apr
29
Nieuwe demonstratie video's Plesk 12 beschikbaar
Geplaatst door Ron Randasche op 29 April 2015 03:13 PM

Indien u een hosting abonnement heeft bij divinet.nl heeft u vast al eens kennis gemaakt met ons Plesk beheer panel.
Deze interface maakt het voor u eenvoudig om zelf diverse instellingen en e-mail adressen aan te maken en in te stellen.

Hoewel Plesk vrij eenvoudig is, zitten er misschien toch nog wat onderdelen bij waar u graag wat meer over zou willen weten. Via onze nieuwe demonstratievideo's kunt u nu nog meer halen uit uw divinet.nl hosting abonnement.

Binnenkort gaan wij onze Plesk 9.x servers vervangen door servers met Plesk v12.
Hier kunt u alvast de instructies bekijken hoe u alles zelf kunt beheren met Plesk v12.

Deze video's zijn bereikbaar via:

http://support.divinet.nl/index.php?/Knowledgebase/Article/View/219/0/Plesk-9-/-Plesk-12-Instructies