Kennisbank: SSL Certificaten > Exchange
SSL certificaten voor Exchange 2003
Geplaatst door Ron Randasche, Laatst aangepast door op 15 February 2008 05:38 PM

Voor het gebruik van SSL certificaten voor Exchange 2003 wordt Microsoft IIS gebruikt. U kunt dus de handleidingen in de knowledgebase voor IIS gebruiken. Tijdens installatie van Exchange is er vaak een standaard certificaat aanwezig, deze dient u te verwijderen en een nieuwe CSR aan te maken. U kunt dit standaard certificaat helaas niet vernieuwen.

Een paar quick links kunt u echter hier ook vinden:
- Microsoft IIS - Aanmaken CSR
- Microsoft IIS - Installatie certificaat
- Microsoft IIS - Vernieuwen bestaand certificaat
- Microsoft IIS - Installatie root en intermediate certificaten
- Micorsoft IIS - CSR aanmaken zonder certificaat te verwijderen

(305 stem(men))