U kunt geen e-mail versturen.
Geplaatst door Ron Randasche op 25 March 2009 10:35 AM
Bij het versturen van e-mail krijgt u een melding dat u niet gerechtigd bent om contact te maken met deze -email server.
De mail wordt dan ook niet verstuurd.

Het kan zijn dat een van uw computers besmet is met een virus of zg. Trojan die in hoog tempo spams aan het versturen is. U merkt hier zelf niets van.
Hierdoor wordt uw IP-adres op een blacklist geplaatst en staan wij u niet langer toe om e-mail te versturen.

U kunt zelf controleren of u voorkomt op deze blacklist.

Vraag eerst uw externe ip adres op via:
http://www.whatismyip.nl
Bovenaan staat in grote letters uw ip-adres.

Opzoeken in de blacklist gaat met deze link:
http://www.senderbase.org
Vul hier uw ip adres in en klik op lookup.

Indien hier staat dat uw adres Poor is staan er rechtsonder een aantal blacklists waar u op staat. Hier kunt u eventueel verdere informatie opvragen.
Vraag uw systeembeheerder om advies en evt. begeleiding.
(600 stem(men))