Algemeen
Geplaatst door Ron Randasche, Laatst aangepast door op 04 December 2006 06:42 PM

Het verhuizen van een KPN business DSL-aansluiting (bitstream) is niet eenvoudig. Je DSL-aansluiting is namelijk gekoppeld aan de koperlijn tussen uw lokatie en de dichstbijzijnde KPN-nummercentrale. Verhuizen van een DSL-aansluiting komt in feite neer op het opzeggen van je aansluiting op je oude adres, en het opnieuw aanvragen van DSL op je nieuwe adres.

Geef uw verhuizing tenminste 6 weken voor de verhuisdatum door. Wilt u verhuizen met nummerbehoud, dan is het niet mogelijk om de verhuizing zonder onderbreking van de internetverbinding te realiseren.

Voor een vlekkeloze verhuizing dient u dus ruim van te voren een nieuwe telefoonlijn aan te vragen. Dit kunt u bij KPN doen, maar kunnen wij ook voor u doen bij het aanvragen van de nieuwe lijn. Zodra dit nummer bekend is vragen wij hier de xDSL op aan. Omdat KPN nooit precies kan aangeven wanneer de nieuwe verbinding gereed is, kunnen we de oude verbinding overlappend laten doorlopen. Voor deze overlappende periode betaalt u dan uiteraard dubbele kosten.

De kosten van een verhuizing zijn EUR 299,- (excl. BTW).

Als Business DSL mogelijk is op uw nieuwe adres, dan kunt u op een nieuwe telefoonlijn Business DSL aanvragen. Wanneer op uw nieuwe adres geen Business DSL mogelijk is, dan zal de verbinding op de oude locatie moeten worden opgezegd. U wordt hierbij wel gehouden aan de looptijd van uw overeenkomst met divinet.nl.

(268 stem(men))
Nuttig
Niet nuttig

Reacties (0)
Help Desk Software for divinet.nl