Kennisbank: Connectivity > Fritz!box
VPN-verbinding instellen tussen twee FRITZ!Box-netwerken
Geplaatst door Ron Randasche op 06 July 2015 11:45 AM

Via VPN (Virtual Private Network) kun je twee FRITZ!Box-netwerken op verschillende locaties met elkaar verbinden. Wanneer dit gebeurt, wordt een sterk beveiligde, versleutelde "data tunnel" tot stand gebracht via internet. Door deze tunnel is directe IP-toegang tot apparaten in het andere netwerk mogelijk en kunnen alle IP-services (zoals e-mailservers, databanken, bestandsservers) zonder beperkingen worden gebruikt.

Klik hier voor een uitgebreide instructie.