Aansluiten en configureren van het modem.
Geplaatst door Ron Randasche, Laatst aangepast door op 10 December 2006 10:24 PM

Om uw verbinding te configureren dient u het volgende te doen:

• Sluit het modem aan, volgens de bijgeleverde handleiding
  • Schakel de modem in en configureer de computer
  • Configureer de ATM instellingen van het modem. De juiste ATM instellingen zijn:

VPI=0
    VCI=33
    Encapsulation=VCMUX
    HDLC framing=never

LET OP: deze instellingen gelden uitsluitend voor nieuwe verbindingen. Kijk voor de VPI/VCI waarden van uw aansluiting op de opleverbrief.

(270 stem(men))