Wachtwoord eisen Advanced Webmail zijn veranderd
Geplaatst door Ron Randasche op 13 May 2009 05:17 PM

Deze nieuwe eisen zijn voorlopig alleen van kracht voor admin gebruikers als ze een mailbox willen toevoegen of aanpassen.
Alle wachtwoorden hebben nu de volgende vereisten:

• Het mag niet zijn "password"
  • De domeinnaam mag er niet in voorkomen
  • De gebruikersnaam mag er niet in voorkomen
  • Er mag geen numeriek deel in voorkomen van meer dan 3 karakters
  • Moet minimaal 6 karakters zijn

divinet heeft deze aanpassingen ingevoerd in een poging het aantal hack-able accounts te minimaliseren. Zonder deze aanpassingen kan het voor spammers eenvoudig zijn om een account te hacken en vanuit uw adres e-mail te versturen.

Later dit jaar  zullen we deze wijzigingen ook doorvoeren voor alle gebruikers van Advanced Webmail.