Nieuws
Pinnen over internet met divinet adsl
Geplaatst door Ron Randasche op 13 October 2009 05:22 PM

De adsl lijnen van divinet.nl zijn recentelijk door Currence gecertificeerd voor de afhandeling van PIN-betalingsverkeer. Het certificaat is door Currence afgegeven omdat het netwerk en werkwijzen (procedures) na uitgebreide testen, uitgevoerd door TNO, geheel geschikt is bevonden voor de afhandeling van betalingsverkeer in de vorm van PIN en CHIPknip.

Pinnen over IP (PoIP)
Omdat u binnenkort waarschijnlijk nieuwe PIN apparatuur dient aan te schaffen is dit het ideale moment om om te schakelen naar Pinnen over internet (ook wel PoIP genoemd).
divinet.nl biedt u een professionele PIN oplossing tegen lage kosten. divinet.nl PoIP Service kan besteld worden op alle (nieuwe en bestaande) divinet.nl connectivity diensten waar een garantie op zit van minimaal 'Next Business Day'.

Voor een vast bedrag per maand per lijn wordt deze service aangeboden, u koopt uw eigen pin apparatuur voor uw PIN transacties. U betaalt geen start- of transactiekosten meer. Tevens kan uw aparte telefoonlijn voor Pin vaak vervallen.

Wat hebt u nodig:

  • Een divinet.nl DSL lijn (Service Level Next Business Day
  • Een contract met uw bank om de PIN transacties te verwerken (niet via divinet.nl af te sluiten)
  • Een PIN-betaalautomaat voor Pinnen over IP, deze dient EMV gereed te zijn (niet via divinet.nl te bestellen)

Wat kost PoIP?
Als u een divinet.nl adsl verbinding heeft zonder garantie, dient deze te worden uitgebreid naar een garantieniveau Next Business Day. De kosten hiervoor zijn 16.81 per maand. Het voordeel is dan meteen dat in het geval uw internetverbinding niet meer werkt, u de garantie heeft dat deze uiterlijk de volgende werkdag weer werkt. Voor meer informatie hierover kunt u dit document downloaden.

Daarnaast betaalt u slechts 10,00 per maand per PoIP aansluiting. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Vragen?

In geval u vragen heeft over het nieuwe PoIP assortiment, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Sales of een e-mail sturen naar sales@divinet.nl.


Reacties (0)
Help Desk Software for divinet.nl